Disclaimer

Geld24.be is een website waar je Kredietkaarten, Leningen en meer kunt vergelijken op basis van rente, kosten en andere kenmerken van de producten. De website wordt met regelmaat geupdate zodat bezoekers altijd gegarandeerd zijn van de laatste tarieven en percentages.

Deze website is louter informatief en er wordt dan ook niet aan bemiddeling gedaan of advies gegeven aan bezoekers. 

Naast het vergelijken van producten kun je op deze website regelmatig handige en interessante artikelen vinden omtrent zaken als kredietkaarten, sparen en geld lenen.

Hoe verdienen wij ons geld? Enkele producten op deze website kunt u dmv affiliate links online afsluiten en wij ontvangen hiervoor een vergoeding welke afhankelijk is van het gekozen product. Wanneer wij voor het afsluiten van een product een vergoeding ontvangen ziet u dit aan de externe weblink; voor producten waarvoor wij geen affiliate vergoeding ontvangen worden geen links geplaatst op deze website maar ze worden wel weergegeven in de vergelijking.

Deze affiliate vergoedingen ontvangen wij via de zogenaamde affiliate netwerken waarmee wij samenwerken, wij hebben geen rechtstreeks contracten met banken, verzekeraars of kredietverstrekkers.

Geld24 is een Informatieve website en er wordt niet bemiddelt of advies gegeven, wij hebben dan ook geen aansprakelijkheid voor de informatie op deze website of voor eventuele  (financiële) problemen/ongemakken voortkomend uit het afsluiten van producten via deze website. 

De producten op deze websiteworden volgens een zogenaamde statische vergelijking vergeleken en wij verzamelen geen persoonsgegevens van bezoekers. 

Disclaimer

Disclaimer, Aansprakelijkheid, Privacy policy en meer..

Sterk Digital Limited (NI676988), hierna te noemen De Beheerder, verleent u  hierbij toegang tot www.geld24.be (“de Website”) publiceert hier ter informatie teksten,  afbeeldingen en andere materialen.

De Beheerder behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid
De Beheerder spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden financiële producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze producten  kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van De Beheerder.

In het bijzonder zijn alle prijzen, kosten, voorwaarden en percentages op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks/affiliatelinks naar websites of diensten van derden kan De Beheerder nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom van deze website liggen bij De Beheerder. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten of abeeldingen van deze website is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van De Beheerder, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen van de Website op te nemen in andere webpagina te verwerken of ander publicatiemiddel, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal, de afkomst dient dan ook altijd met een hyperlink duidelijk bepaald te worden.

Privacy Policy & Cookies

Op onze website worden anonieme statistieken verzameld omtrent onze bezoekers, hierbij maken wij gebruik van Google Analytics.

Wanneer u via het contactformulier contact met ons opneemt registeren wij de door u ingevulde gegevens waaronder uw ip adres en email adres. Geen van deze informatie wordt gedeelt met andere partijen.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen zonder voorafgaande communicatie van De Beheerder.

Vragen naar aanleiding van deze disclaimer? Dan kun je hier contact met ons opnemen.